ΔΑΠΕΔΟΥ

AtlasConcorde_Boost_005_07_Grey-Red_Copyright

ΔΑΠΕΔΟΥ

Στην KOTSIRIS EXECUTIVE διαθέτουμε πλακάκια δαπέδου σε διαφορετικά σχέδια, σχήματα, μεγέθη και χρώματα που καλύπτουν ακόμα και την πιο απαιτητική σας ανάγκη. Επειδή η επιλογή δαπέδου απαιτεί διακοσμητικές, αλλά και τεχνικές γνώσεις, στον εκθεσιακό μας χώρο μπορείτε να ενημερωθείτε από τους έμπειρους συνεργάτες μας για τα πλακάκια δαπέδου που ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας, αλλά και ό,τι άλλο χρειάζεστε, όπως μάρμαρα και επικολλητικά υλικά.

Διαθέτουμε πλακάκια δαπέδου και εξωτερικών χώρων με εφ΄ όρου ζωής επιφανειακή εγγύηση, ανεξάρτητα από τη διάσταση. Μπορούν να τοποθετηθούν με ενδοδαπέδια θέρμανση και υπάρχουν πολλά τεμάχια για σκάλες, πισίνες, εσωτερικούς τοίχους κ.ά.
Μπορείτε να συνδυάσετε το πλακάκι φόντο που σας αρέσει με τα ειδικά του τεμάχια (ψηφίδες, patchwork, τουβλάκια, βότσαλα, μπορντούρες, σκαλοπάτια, σοβατεπί κ.λπ.)., ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

⦁ Πλακάκια Δαπέδου
⦁ Patchwork
⦁ Πατητή τσιμεντοκονία
⦁ Κόλλες, Στόκοι
⦁ Υλικά Καθαρισμού
⦁ Μονωτικά υλικά
⦁ Υλικά τσιμεντοκονίας
⦁ Υλικά επεξεργασίας παρκέ

Επικοινωνήστε με την KOTSIRIS EXECUTIVE για είδη υγιεινής, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που καλύπτουν την κάθε σας ανάγκη.