ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

400-421FS-300100

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

Το υδρομασάζ προσφέρει στον άνθρωπο στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας και δρα ευεργετικά στην υγεία του.

Η εταιρεία μας KOTSIRIS EXECUTIVE διαθέτει συστήματα υδρομασάζ κορυφαίας ποιότητας, με καλαίσθητο σχεδιασμό και απαλές καμπύλες, που αγκαλιάζουν το σώμα και σας χαρίζουν τη χαλάρωση που χρειάζεστε.

Επισκεφθείτε μας και κάντε δικά σας σύγχρονα συστήματα υδρομασάζ από την εταιρεία CARRON σε διάφορες διαστάσεις, γωνιακές ή παραλληλόγραμμες με εγγύηση 5 έτη στα μηχανικά μέρη και 25 έτη στο υλικό. Είναι αντιολισθητικά, φτιαγμένα από υποαλλεργικά υλικά δεν χαράζουν και δεν λεκιάζουν.

Μπορεί επίσης σε όλα τα μοντέλα να προστεθούν οι μηχανισμοί οδοντοθεραπείας και χρωματοθεραπείας, καθώς και σύστημα μουσικής.

Όποιος έχει καρδιακά προβλήματα ή διαβήτη απαγορεύεται αυστηρά η χρήση αυτών των μηχανήματων. Από εκεί και έπειτα ακόμα και ένας υγιής οργανισμός απαγορεύεται να κάνει χρήση των μηχανήματων πάνω από 15 – 20 λεπτά. Θα πρέπει να ενημερωθείτε αναλυτικά από τις οδηγίες χρήσης ή το εξιδεικευμένο προσωπικό μας για να έχετε τα ευεργετικά και θετικά αποτελέσματα όλων των προϊόντων.

Επιλέξτε μέσα από:

 

  • Μπανιέρες Υδρομασάζ
  • Καμπίνες Ντουζιέρας με Αερομασάζ
  • Στήλες Αερομασάζ
  • Σάουνες
  • Καμπίνες σολάριουμ

 

…και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης!

Επικοινωνήστε με την KOTSIRIS EXECUTIVE για είδη υγιεινής, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που καλύπτουν την κάθε σας ανάγκη.